Brazil hængekøjer til haven, legerum yachts og sommer camping
 
  Forside Hængekøjer Links Bestilling      

Tern og striber går igen og igen i de brasilianske mønstrede stof hængekøjer. De store hængekøjer med flotte frønser og border er yderst charmerende, en smukt dekorativ hængekøje til kølige aftner og relax afslapning.

 

 

BRASILIANSKE   HÆNGEKØJER_______________________________

Salsa hængekøjeDe brasilianske hængekøjer er håndvævet i et fast stykke textil stof af 100% bomuld med endesnorre til ophængning. De brasilianske hængekøjer er i brilliante farver med en vidunderlig komfortabel relaxation. De er varme at ligge i, da hængekøjen fremstår som et stort stykke tæppe, og velegnet til kølige steder.

Brasilianske hængekøjer er produceret i en stor variation af farver i bomuld. Mange er med dekorationer, hængende ned langs siden af hængekøjen. Hængekøjerne kan bruges i store stativer til hængekøje brug. Ellers kan de sættes op mellem 2 træer, mellem stolper, vægge eller lignende. Brug ca. 3-4 meters afstand mellem ophængspunkterne.

Hængekøjerne er fremstillet af blødt letvægts 100% bomuld og er et stykke kunsthåndværk i sig selv, og kommer fra Fortaleza i Brasilien. Hængekøjerne er rummelige til powernapping og en lang middagslur som i Amazonen.

Hængekøjerne er lækre at ligge i, og den er unikt hævet over jordens kulde og kryb. Der er god mulighed for at pakke sig ind i hængekøjen, og junglens lyde og flodernes rislen bliver nærværende.

BrugskunstGood til camping, backpacking, hiking, verandaer, sommerhuse, yachts, legerum og haven.

 

Yderligere information, kontakt venligst:

Latinamerikansk Mexicansk Brugskunst

Autentisk brasiliansk hængekøje i lækkert bomuld

www

Telefon:
Telefon:
Telefax:

E-mail:

 

dublii.dk

33 31 29 27
22 15 65 09
33 31 27 01

acx@pc.dk


 

 

 

 

Brugskunst hængekøje til hus og have

  Forside Hængekøjer   Hængekøje Bestilling betaling med Visa/Dankort      
 
Authentic Brazilian Hammocks from Hængekøje Marked Tropical in Denmark